Verwarming en koeling

Je woning centraal verwarmen?  Er zijn diverse systemen om warmte te produceren (warmtepomp, condensatieketel, zonneboiler, …) en verschillende afgiftesystemen (radiator, convector, vloer-, wandverwarming, plafondkoeling, betonkernactivering…) om die warmte doorheen je woning te transporteren.

Daarnaast wil je in de zomer je huis ook kunnen koelen. Ook daar is een enorm aanbod beschikbaar.

Welke oplossing het meest geschikt is, hangt af van de karakteristieken van je woning en van je persoonlijke voorkeuren uiteraard. 

Bij ECS-Energie spreken we bij een verwarmingssysteem over 3 onderdelen:

De bron: 
Gas, geothermische bron, propaan, stookolie, pellets, warmtenet, elektriciteit

De warmtegenerator:
Warmtepomp, verwarmingsketel, pelletketel, zonneboiler

Het afgiftesysteem:
Vloer-, wand-, plafondverwarming, convectoren, radiatoren, …

Bij ECS-energie werken we met een team specialisten die jouw specifiek geval onder de loep nemen. We zijn actief in de driehoek Mechelen, Leuven, Brusselse rand. Neem contact op om jouw specifieke geval te bespreken!

A3E94521 08CA 4827 893C B29C4BCF2410

Een gratis
warmteverlies berekening
bij ECS-Energie?

Warmtepomp

Warmtepomp

ECS-Energie stond 15 jaar geleden mee aan de wieg van het Vlaamse warmtepompplatform.  Onze experts beschikken bijgevolg over een overschot aan kennis, ervaring en expertise m.b.t. warmtepompen.  Gaat het over geothermie, lucht/water-systemen, open bronsystemen, aansluiting op een warmtenet…

Omdat elk systeem zijn eigen specifieke kenmerken heeft stellen wij u onze kennis ter beschikking om uw project te bespreken en ons advies te formuleren.   Een vergelijk, zowel technisch als budgettair, is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar.  Het volstaat om even contact op te nemen en we bespreken in het kort uw plannen.  Onmiddellijk nadien ontvangt u ons voorstel.

Interesse? Neem contact op voor een kennismaking!

Checkbox(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.