Wie is ECS-Energie?

ECS-Energie is een technisch installatiebedrijf gevestigd te Duffel, opgericht door Louis en Nico.

ECS-Energie legt zich toe op het plaatsen van alle technische en sanitaire installaties in woningen en publieke gebouwen. Je kan bij ECS-Energie terecht van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg van je elektrische installatie, sanitair, regenwater, ventilatie, verwarming en koeling, zonneboilers en warmtepompen,  . 

Onder onze klanten rekenen wij hoofdzakelijk particuliere bouwheren, architecten en openbare besturen.

Het is onze missie om alle technische installaties te voorzien in nieuwbouw- en verbouwings projecten met een bijzondere focus op hernieuwbare energie.

Nico en Louis zaakvoerders ECS Energie
Wie zijn wij?

Onze technische partners

Treeco is jouw duurzame all-in bouwpartner voor een totaalervaring tijdens en na het bouwproces. Groen en duurzaam bouwen met meer dan 20 jaar ervaring!

Moderne-nieuwbouwwoning-treeco-realisatie

Meer dan 40 jaar ervaring met warmtepompen dankzij duizenden uren productontwikkeling. Een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen. Hoe u ook woont en wat uw energiebehoeften ook zijn: wij zorgen voor het perfecte binnenklimaat.

Nibe-realisatie-BEN-woning-Belgie

Buderus is één van de Europese marktleiders in de verwarmingssector. Passie en kwaliteit zijn enkele van de kernwaarden van Buderus. Buderus specialiseert zich in het aanbieden van complete verwarmingssystemen, dit laat hen toe om systemen te ontwerpen op maat van de specifieke situaties van zijn klanten.

buderus image

Toonzalen sanitair

Enkele realisaties